Зареждане

Вахитов за Алекс Перейра: Гледаш го и не разбираш как печели

Вахитов за Алекс Перейра: Гледаш го и не разбираш как печели
Публикувано на: Август 6, 2022 в 05:00 ч
Артьом Вахитов призна, че му е било трудно да се подготви за Алекс Перейра, тъй като той има много нестандартна техника.

Бившият шампион на GLORY в полутежка категория направи две битки с Перейра през 2021 година. В първата им битка през януари 2021 година Перейра победи Вахитов с разделно решение и му отне титлата.

Няколко месеца по-късно през септември Вахитов отмъсти на Перейра и го победи с решение на съдиите. Така Артьом си върна титлата, а Перейра напусна GLORY и влезе в UFC. Към днешна дата Вахитов е свободен агент.

Той беше уволнен от GLORY, които прекратиха договорите на всички руснаци. Сега Артьом преговаря с ONE и UFC. Наскоро той участва в подкаста на Григорий Дрозд и коментира доста теми. Артьом смята, че Алекс Перейра ще се справи с Израел Адесаня.

„Гледаш го и не разбираш как печели. Алекс има такава техника. Невъзможно е да се намерят спаринг партньори като него. Това е толкова странна техника, която никой кикбоксьор няма да научи. 

Нещо от индианците. Много е трудно да се подготвиш за неговата техника. Не ми хареса стилът на Адесаня. Той поема минимум рискове и прави всичко, за да спечели. 

Перейра, давай! Мисля, че Адесаня има повече шансове да спечели, защото има опит в тези битки. Перейра ще бъде психически по-силен след тези две победи. Алекс ще го победи.", сподели Вахитов.

Перейера има 2 победи над Адесаня в срещите им в кикбокса. Ще успее ли бразилеца да го победи и в ММА ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес