Зареждане

Вадим Немков подарил чека за $1 милион на фен

Вадим Немков подарил чека за $1 милион на фен
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
Вадим Немков отлетя за Шереметиево от Чикаго, където на Bellator 288 победи Кори Андерсън с единодушно съдийско решение. С тази победа руснака защити титлата си в полутежка категория на Bellator, спечели турнира в категорията, както и 1 милион долара.

За съжаление, Немков все още не е толкова популярен, колкото неговият треньор Фьодор Емеляненко в края на 2000-те. Вадим беше посрещнат само от приятели, включително Роман Коробко, цирков артист и фотограф.

В ръцете си той държеше табелка – „Такси до Белгород за 1 000 000 долара". Това беше намек за победата на Немков, който вече е милионер. Вадим даде дълго интервю на руските медии и обхвана много теми.

Медиите забелязаха, че Немков не носи със себе си своя голям чек от Bellator. Вадим разкри, че го подарил на свой фен в Чикаго.

"Натрупаха се много чанти и трябваше да оставя чека. Да, дадох го на един фен долу пред хотела. Излязохме от хотела малко по-рано, сложихме нещата си в специална стая и имаше проверка. 

Тогава феновете дойдоха да се снимат и аз дадох подарък на едно от тези момчета. Не мисля, че ще се осребри. Полетът беше тежък, защото беше много дълъг. 

13,5 часа до Абу Даби, имаше 7 или 8 часа трансфер и след това още 5 и половина до Москва. Изобщо не очаквах, че след 2,5 месеца ще се бия с Ромеро. Когато влезе при мен, отначало не го познах. Той беше доста грамаден.

Нямаше преговори за тази битка. Мисля, че тази битка за титлата му беше дадена за името му в ММА. Йоел загуби от Фил Дейвис, след което победи двама ветерани и веднага бой за титлата.

Получава шанс заради името си. През декември ще ходя на интервю за виза за САЩ. Битката зависи от тази виза. Сега Bellator ще ми предложат нов договор. Ако няма оферти и от други, тогава ще остана. 

Питате ме защо нямам татуировка ? Какъв е смисълът да се татуираш ? Както си дошъл на този свят, така трябва да си отидеш. Фьодор не ги е забранил. 

Всеки си има мнение. Просто при него се събрахме такива момчета, които са на едно мнение.", сподели Немков.

Вадим ще се бие срещу Ромеро в подглавната битка на събитието Bellator 290, което ще се проведе на 4-ти февруари 2023 година в Калифорния.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес