Зареждане

Вадим Немков: Нгану ще отсъства 6 месеца след такъв нокаут

Вадим Немков: Нгану ще отсъства 6 месеца след такъв нокаут
Публикувано на: Март 10, 2024 в 10:00 ч
Вадим Немков коментира поражението на Франсис Нгану в битката с Антъни Джошуа.

Немков, бивш шампион на Bellator в полутежка категория, е един от ММА бойците, които искат да се бият с камерунеца в клетката. В края на миналия месец Вадим се завърна при тежките, за да победи Бруно Капелоза на галавечерта на PFL и Bellator.

Сега той иска да се бие с Франсис, но прогнозира, че той ще отсъства 6 месеца. Нгану беше нокаутиран от Антъни Джошуа в Рияд, Саудитска Арабия. Нокаутът беше брутален, а преди него имаше и 2 нокдауна. Това е рецепта за дълго отсъствие от спорта:

„Най-вероятно Франсис ще има дълго възстановяване и няма да го видим в ММА за дълго време. След такива нокаути лекарите препоръчват шест месеца почивка. Имаше много голяма разлика в скоростта и движението на краката. Той беше пратен на земята 2 пъти, а след това и такъв нокаут. 

Джошуа показа как се работи с Нгану. Антъни работи от дистанция и го победи. Ако се бях бил с Франсис, щях да се бия по същия начин. Аз щях да се движа много и да стоя настрани от пътя му. Няма да кажа, че авторитетът му е подкопан. Няма да казвам, че е свален пилот и слаб боец. ", сподели Немков.

Все още не е ясно какво крие бъдещето за камерунеца.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес