Зареждане

Уудли вярва, че Ник Диас е за Залата на славата в UFC

Уудли вярва, че Ник Диас е за Залата на славата в UFC
Публикувано на: Септември 14, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли вярва, че Ник Диас заслужава да бъде включен в Залата на славата на UFC. Преди няколко дни разбрахме, че Ник е свалял килограми и планира да се завърне в клетката. Той иска да се бие следващата година и се цели в големите имена в категорията. 37-годишния ветеран не се е бил от 5 години и се намира в серия от 2 поредни загуби.

Ник е с рекорд 26-9-1 в ММА и приключва 21 от своите съперници. В своята кариера той постигна големи успехи в Strikeforce, където беше шампион и защити титлата си 3 пъти. Ник имаше шанс да стане шампион и в UFC, но загуби две битки за титлата от Кондит и Сейнт Пиер. Уудли даде интервю за TMZ и реши да поговори за братята Диас. Ето какво сподели Тайрън:

Не ми пука, ако Ник Диас иска да се бие, то нека се бие, а не да тества сваляне на килограми. Имаше много разговори за негово завръщане. Нека просто се върне в клетката. Говори се и за Нейт, дали ще се завърне. Те заслужават вниманието, което получиха, защото в миналото се биеха много, но не им плащаха. Вижте какви заплати взимаше Нейт, преди боя с Конър Макгрегър. Свалям им шапка, че успяха да вземат парите, които трябваше да вземат преди време. 

Нека просто се бие, защо трябва да говорим ? В крайна сметка и двамата не обичат камерите. Мисля, че Ник Диас направи достатъчно в кариерата си. Мисля, че той заслужава да бъде включен в Залата на славата в UFC. Той дойде от Strkeforce, където имаше луда репутация. Трябва да се отбележат тези неща. UFC купиха тази организация и мисля, че трябва да се вземе предвид това, което Ник направи в Strikeforce.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес