Зареждане

Уудли готов за нови предизвикателства: Харесва ми сам да съм си шеф

Уудли готов за нови предизвикателства: Харесва ми сам да съм си шеф
Публикувано на: Декември 1, 2021 в 14:15 ч
Сега е идеалното време за това ММА бойците да бъдат свободни агенти. Организации като Bellator, PFL, ACA, ONE вече са сериозна конкуренция на доскорошния монополист UFC. Освен това има увеличен интерес към демонстрационните боксови срещи, боксът с голи ръце и всякакви бойни шоупрограми, които приютяват звездите при напускането на най-голямата ММА организация.

Сред тези звезди е бившия шампион на UFC в полусредна категория, Тайрън Уудли. "The Chosen One" осребри старата си слава с касов боксов двубой срещу инфлуенсъра Джейк Пол. Уудли сподели, че от него е заработил най-големия си хонорар в своята кариера.

39-годишният боец планира доста натоварена 2022-ра.

"Харесва ми сам да съм си шеф. Аз съм единственият истински свободен агент в целия спорт. Мога да се боксирам, мога да се бия в Triad Combat... мога да правя каквото си поискам. Наистина се наслаждавам на свободата. Следващата година планирам да се бия четири пъти в четири различни бойни спорта. ММА, някакъв вид бокс, истински боксов двубой и нещо специално за Нова година."

Една от битките, които Уудли иска да направи догодина е реванш с Джейк Пол. Боецът е уверен, че той е спечелил битката, въпреки че съдийското решение бе дадено в полза на Пол.

Междувременно той сподели, че вече има планирани и дати за следващите му участия.

"Януари, март, юли и декември. Просто искам да си уредя двубой, който ще вълнува хората. Не ме интересуват титли и имена и всичко друго. Ако хората се интересуват от дадена битка, тя е голяма.

Винаги съм бил на върха. Бях 3-4 години без загуба. Не бях губил нито един рунд и въпреки това не съм изкарвал парите, които изкарах сега."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес