Зареждане

Усман: Макгрегър отказа битка с мен

Усман: Макгрегър отказа битка с мен
Публикувано на: Юли 20, 2020 в 09:03 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман е готов да се бие с Конър Макгрегър. В началото на годината "Тhe Notorious" обяви, че тази година ще бъде негов сезон и хвърли ръкавицата към всички в полусредна категория. Бившия двоен шампион дори се закани, че ще влезе в клетката с Усман, за да му отнеме титлата. Джон Кавана се надъха и сподели, че Макгрегър може да победи Усман, но трябва да е фокусиран и мотивиран.

Това обаче останаха само приказки, защото Макгрегър промени своите планове и в началото на миналия месец се оттегли от ММА. Наскоро Камару Усман защити титлата си с победа над Хорхе Масвидал. Усман е успял да победи почти всички в полусредна категория и сега иска да се пробва срещу Макгрегър. Ето какво сподели Усман пред TMZ:


Предложих шанс за титлата на Конър Макгрегър. Казах му, че може да се бие за титлата, но той остана мълчалив. Ако той иска да говори за мен, то тогава нека дойде и ще си го получи. Битката с него е загубена кауза. Всички знаем, че Макгрегър се качва в полусредна категория, когато може да си избира съперници. Ако Конър иска да се бие в моята категория, то тогава аз съм тук. 

Никъде няма да ходя. Аз съм крал в тази категория. Не знам дали ще има битка между Макгрегър и Масвидал. Не ме интересува. Аз се интересувам само от себе си. Аз искам да се тествам срещу боец като Джордж Сейнт Пиер. Ако Макгрегър иска битка с мен, то тогава нека дойде и говори с краля. Мечтите му за титлата ми ще се превърнат в кошмари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес