Зареждане

Усман: Доминирам Масвидал и ще стана най-лошото копеле

Усман: Доминирам Масвидал и ще стана най-лошото копеле
Публикувано на: Юли 7, 2020 в 05:00 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман вярва, че този уикенд ще си запази титлата. 33-годишния шампион залага златото си срещу Хорхе Масвидал в главната битка на UFC 251, което ще се проведе в Абу Даби. Усман се намира в сериозна серия от победи и дълги години не познава вкуса на загубата.

Букмейкърите здраво застават зад него със своите коефициенти и ако им вярваме, то тогава Камару би трябвало да победи с лекота. Това обаче е бой и никога не може да знаем какво ще се случи. Победителят от The Ultimate Fighter 21 е тренирал здраво и не вижда лице в клетката, а просто бизнес, който трябва да бъде разрешен. Ето какво сподели Усман пред TMZ:

Трябва да отприщя нигерийския кошмар в клетката и да оставя Усман извън нея. Не виждам лице в клетката. Сега съм мотивиран да вляза там и да направя щети. В края на краищата, когато стане въпрос за надпревара, то тогава няма по-добър от мен в момента. Аз съм най-добрият състезател в категорията. Точно заради това съм крал на категорията. Ще си свърша работата. 

Аз определено не съм като Бен Аскрен. Масвидал ще го разбере по трудния начин. Битката ще протече така, както аз го искам. Ще доминирам от начало до края. Разбира се, че титлата за най-лошото копеле също е заложена. Ще го въргалям в клетката и ще му сритам задника. 

Ще победя, а неговия пояс идва у дома, за да го сложа в килера. Искам да му кажа, че всичко е бизнес и аз не виждам лице. Той ще получи това, което ще получават моите опоненти. Не виждам лице, а просто бизнес.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес