Най-големият сайт за бойни спортове

       

USADA наказа Michal Oleksiejczuk с 1 година

USADA наказа Michal Oleksiejczuk с 1 година
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 12:18 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Michal Oleksiejczuk победи Khalil Rountree на UFC 219, но след битката е дал положителна проба за забраненото вещество кломифен. Това беше дебют за него в UFC и той определено няма да го запомни с хубаво.

Днес стана ясно, че USADA ще го накаже с една година. Oleksiejczuk вече беше наказан от Атлетическата комисия с една година и двете наказания ще вървят едновременно. Периодът на наказанието за Oleksiejczuk (12-2, 1 NC) започва от 30 декември 2017 и той ще може да се завърне след 29 декември 2018.

Michal печели последните си 9 битки и е считан за един от големите таланти на Европа.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Michal Oleksiejczuk отнесе година наказание от Атлетическата комисия

Michal Oleksiejczuk отнесе година наказание от Атлетическата комисия
Атлетическата комисия на Невада наказа с 1 година боец на UFC в полутежка категория Michal Oleksizjcuk след като той се провали на допинг тест след UFC 219.
Новини » март 14, 2018 (0)
цялата новина

Michal Oleksiejczuk изгърмя с положителен допинг тест

Michal Oleksiejczuk изгърмя с положителен допинг тест
Michal Oleksiejczuk победи Khalil Rountree на UFC 219, това беше дебют за него в UFC. Oт UFC съобщиха за новината в четвъртък, той е бил уведомен че са открити забранени вещества в пробата която е дал. Не се съобщава какво е веществото от USADA не могат да го кажат, докато Oleksiejczuk не разкрие публично тази информация. Победата ще бъде променена на NC, след като от Nevada State Athletic Commission са уведомени за това. Зе сега Michal временно няма да може да се състезава, докато тече процеса по събиране на доказателства и докато от USADA не се произнесат
Новини » януари 26, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook