Зареждане

Urijah Faber: Zabit притежава страхотен стил, но Chad Mendes е труден опонент за него

Urijah Faber: Zabit притежава страхотен стил, но Chad Mendes е труден опонент за него
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 22:29 ч
Zabit Magomedsharipov продължава с победите и то по впечатляващ начин. За 4-те битки в UFC, Magomedsharipov си изгради име благодарение на своя стил, който се харесва, както на фенове така и на други бойци. Urijah Faber е един от тези, който са впечатлени от него, но е на мнение, че Zabit ще има много проблеми, ако се изправи срещу Chad Mendes:

Мисля, че има шанс тази битка да се случи, въпреки че Zabit е доста назад в ранглистата, но все пак Chad не се страхува от никого. Момчето го предизвика и обичам да гледам неговите битки, защото притежава страхотен стил, но мисля, че ще има доста проблеми срещу боец като Chad и може той да не мисли така, но никога не се знае, какво ще се случи, защото това е битка.

Chad направи голяма битка срещу McGregor и дори не беше тренирал, а пиеше бира и ходеше за риба, въпреки това обаче влезе в клетката и се справяше добре срещу един то най-добрите в спорта. Той беше извън играта доста време и мисля, че хората забравят, че Chad е наистина опасен боец, но всички ще си го припомнят, защото той отново, ще започне да сваля опонентите си с неговите тежки ръце.

Това е страхотна битка за Chad и ние като отбор, ще я обсъдим с нашите агенти и ще видим какво предстой за Chad Mendes. 

Искате ли битка между Zabit и Chad Mendes ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес