Зареждане

Urijah Faber: TJ Dillashaw е майстор в това да се прави на жертва

Urijah Faber: TJ Dillashaw е майстор в това да се прави на жертва
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:00 ч
Малко са хората, които познават TJ Dillashaw по-добре от Urijah Faber, който го открива и му помага да се развие в ММА. Urijah Faber беше съотборник и приятел на Dillashaw от самото начало на неговата кариера и двамата бяха много близки, когато тренираха заедно в Team Alpha Malе. В живота всичко има край и дойде момент, в който Dillashaw реши да си тръгне от залата, а това му донесе доста критика и омраза от своите бивши съотборници.

Тази година е кошмар за Dillashaw, който първо загуби от Henry Cejudo с нокаут за по-малко от минута, а след това се оказа, че ползвал забранени вещества и получи 2 години наказание от USADA. Faber няма как да не коментира това, което се случва с неговия бивш студент и ето какво е неговото мнение:



Не е честно един боец да мами в спорт като ММА. Опасно е за живота на другите. Такива хора лъжат, защото знаят, че умишлено правят нещо, което е неправилно. Тези хора крадат от хора като мен и като  Cody Garbrandt. Те крадат от нас милиони долари, огромни възможности, здравето ни. За мен TJ е майстор в това да се прави на жертва. Трудно е да гледаме това, което се случи с него. 

Искаше ми се той да го приеме сериозно и да признае, че е крал от нас и е лъгал. Той ще се завърне и ще бъде звяр. Ще се опита отново да прецака системата. Това е просто жалко. Хората мамят в спорт, в който може да спечелиш много. Богат и известен си, но си се продал заради това. Сега той ще си почива една година и половина, а хората ще го забравят, но в края на краищата не е честно.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес