Зареждане

Urijah Faber: Cosmo Alexandre потроши лицето на Sage Northcutt

Urijah Faber: Cosmo Alexandre потроши лицето на Sage Northcutt
Публикувано на: Май 21, 2019 в 07:44 ч
Urijah Faber реши да коментира загубата на своя приятел Sage Northcutt, който миналата седмица дебютира в ONE и загуби с брутален нокаут за 29 секунди от Cosmo Alexandre. След загубата “Super” Sage разкри, че се подложил на операция, за да поправят фрактурите, които получил и операцията продължила цели 9 часа. Sage и Faber тренират заедно в Team Alpha Male и Urijah подкрепи Northcutt в социалните мрежи:



Позитивността на Sage е винаги вдъхновяваща. Той имаше 8 фрактури на лицето и операция, която беше планувана за 4 часа продължи цели 9 часа. Това е напомняне за реалността на този спорт и за смелостта на всеки, който влиза в клетката. 







В интервю за TMZ, Faber реши по-обширно да коментира срещата и ето какви детайли сподели той за операцията и щетите, които Alexandre нанесе на неговия боец:



Човече, потрошиха му лицето. Ние казахме, че има 8 фрактури, но костите на лицето му бяха разбити на 30 различни парчета. Направо се счупи като яйце. В линейката Sage ни каза, че счупил ръката си на 3 различни места преди, но болката, която сега изпитваше е била 40 пъти по-силна от всяка друга. Той е в добро настроение и се възстановява.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес