Зареждане

Uriah Hall нямал пулс след последното кризисно отслабване

Uriah Hall нямал пулс след последното кризисно отслабване
Публикувано на: Март 12, 2018 в 10:25 ч

По-рано тази година боецът в средна категория Uriah Hall се очакваше да се изправи срещу легендата Vitor Belfort в последната за кариерата му среща. За съжаление обаче, Hall беше хоспитализиран след фатално отслабване, и беше принуден да се оттегли от срещата.

Неговият треньор Eric Nicksick сподели допълнителна информация около случилото се с боеца, която звучи просто ужасно.

"Оставаше ни да свалим 2 килограма за един час и нямахме проблеми. Той отслабна и му казах да не се притеснява за кантара, както и че всичко ще бъде наред. Изкарахме го от ваната, подсушихме го, дадохме му минутка - махме достатъчно време. Облякохме се и тъкмо ходихме вече по коридора, когато той се сгромоляса пред асансьора."

"Ужасна гледка. Той е един от най-добрите ми приятели - очаквахме най-лошото. Какво щеше да стане, ако това беше краят?"

"Нямаше пулс. Не реагираше като го викахме. Лекарите дойдоха и започнаха да го съживяват."

Сега Hall се очаква да се изправи срещу Paulo Costa, на 14-ти април, което означава, че му предстои отново сваляне на килограми. И докато Nicksick е изненадан, че Hall ще се бие отново толкова скоро, той вярва, че този път няма да имат проблеми с отслабването.

"Бях изненадан, не очаквах да се бие толкова скоро. Наистина не го очаквах."

"Изглежда се е възстановил усешно. Наистина не знам какво се случи. Да се надяваме, няма да се повтори. Радостен съм, че пак ще се бием. Цялата случка е вече в историята."



Смятате ли, че Uriah Hall трябва да се откаже от средната категория и направо да се прехвърли в полутежката?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес