Зареждане

Уотърсън срещу Хил: Няма да има стратегия, а само чист бой

Уотърсън срещу Хил: Няма да има стратегия, а само чист бой
Публикувано на: Септември 9, 2020 в 09:06 ч
Мишел Уотърсън е в серия от две поредни победи, но увереността и непоклатима.

В главното събитие на UFC Vegas 10 този уикенд Уотърсън ще се изправи срещу Анджела Хил. Битката първоначално бе планирана за 22 август, но бе отложена и Уотърсън е доволна от това, че Хил е била готова да изчака срещата им.

"Исках да се бия с Анджела, а и знаех, че тя иска да се бие с мен. Радвам се, че ще се срещнем в клетката. Тя се изкачва в класациите много бързо и е гладна за победа. Ще се радвам да тествам уменията си срещу нея. Ще бъде забавно."
 

Уотърсън не за пръв път оглавява събитие. Миналия октомври тя участва в главна битка срещу Йоана Йеджейчик, която обаче загуби със съдийско решение. След това тя отново загуби със съдийско решение и двубоя си с Карла Еспарза в UFC 249. Тези загуби промениха начина по който "The Karate Hottie" води битките.

"Така става като оставиш всичко в ръцете на съдиите. Всеки вижда двубоя различно. Затова възприемам вече, че това е бой. Трябва да нанесем максимално количество поражения," разсъждава Уотърсън. "Не мисля, че Карла нанесе достатъчно поражения, за да вземе победата. Но няма как да мразя играча, трябва да мразя играта. Карла винаги намира начини да стигне до победата и я уважавам заради това.

Ставам все по-добра с времето. Всички мои опонентки са били в топ 10. Знам, че ставм по-добра и това е всичко, което искам от себе си като боен атлет.

В предстоящата ми битка няма да има стратегия. Ще изляза, за да се сбия. Искам да нанеса максимално много поражения."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес