Зареждане

Уитакър за Коста: Бодибилдър, който не е на моето ниво

Уитакър за Коста: Бодибилдър, който не е на моето ниво
Публикувано на: Декември 29, 2023 в 02:00 ч
Пауло Коста е културист, който никога не е бил особено добър боец, категоричен е Робърт Уитакър.

"The Reaper" вярва, че Коста може да вдига по-големи тежести на лежанката, но е доста под него по отношение на бойни качества. Ако Пауло иска отново да атакува титлата в средната категория, той очевидно се нуждае от скалпа на Уитакър. Той ще се пробва за това на 17 февруари на турнира UFC 298 в Анахайм.

Австралийският "Reaper" се е изправял срещу големи бойци в кариерата си и вече знае, че е над Коста със своите умения. Робърт споделя, че е по-добър навсякъде от своя съперник. Все пак той няма да подценява бразилеца и ще даде всичко от себе си в битката им.

„Пауло Коста ми се струва повече бодибилдър, отколкото боец. Но все пак подхождам към битката с него с цялото възможно уважение. В крайна сметка не приемам никой от опонентите си за даденост. Просто мисля, че определено съм по-добър, що се отнася до бойните умения.

Имал съм мачове с Ромеро, Адесаня, Кенъниър, Ветори и със сигурност не мисля, че Коста е най-трудният от тях. В битката имам повече оръжия, с които да заплашвам. Аз съм едно качествено ниво над него. 

Единственото нещо, където може да ме победи, е на лежанката. Той вероятно може да се справи с по-голяма тежест там. Аз съм по-добър във всички области. Не мисля, че Пауло може да се мери с мен на земята. 

Дори не мисля, че може да се мери с мен в стойка. Имам значително по-висок боен IQ и това играе голяма роля. Това обаче ще видим на 17 февруари.,” каза Уитакър пред Submission Radio.

Кой от двамата ще спечели битката ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес