Зареждане

Уитакър: Аз съм много по-различен от първата си битка с Адесаня

Уитакър: Аз съм много по-различен от първата си битка с Адесаня
Публикувано на: Февруари 9, 2022 в 00:00 ч
Робърт Уитакър е много по-подготвен при реванша си с Израел Адесаня.

Уитакър ще предизвика Адесаня за титлата в средната категория. Двамата ще се срещнат в главното събтиие на UFC 271 на 12-ти февруари в Хюстън. Първата им среща бе в UFC 243, когато Адесаня стана шампион, нокаутирайки Уитакър във втория рунд.

"The Reaper" е убеден, че представянето му ще е много по-различно този път.

"Влизам в тази битка и съм готов да дам абсолютно всичко от себе си, за да бъда доволен, след като изляза от нея. След последната ни битка не бях доволен от себе си. Не бях щастлив. Но мисля, че сега ще е по-различно."

За да си заслужи реванш, той победи Дарън Тил, Джаред Каноние и Келвин Гастелъм.

Вижте също: Израел Адесаня: Пак ще победя Робърт Уитакър

Уитакър е готов за реванш и е готов да бъде отново шампион.

"Казват, че да спечелиш титла е много по-лесно от това да я задържиш. И аз съм много съгласен с това, защото има много други фактори, освен че битките стават по-трудни. Има външни фактори, които се появяват, кгоато си шампион. Имаш титлата, шампион си, знаеш как да се биеш. Уменията са на ниво - няма съмнение в това. Но вече нещата нямат такъв ефект върху теб.

Едва когато спечлих титлата и я загубих, си взех малко почивка и обърнах внимание на психиката си. Изясних си защо правя всичко това и по какъв начин искам да го правя. Ибистрих си с какво искам да ме запомнят хората и как да се държа, както и какъв ефект искам да имам върху другите. Прекарах малко време в душевно търсене след тази загуба."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес