Зареждане

Израел Адесаня: Пак ще победя Робърт Уитакър

Израел Адесаня: Пак ще победя Робърт Уитакър
Публикувано на: Февруари 6, 2022 в 04:00 ч
Безспорният шампион в средна категория Израел Адесаня е готов за нова победа над Робърт Уитакър. Двамата ще се бият на галавечерта UFC 271, която ще се проведе на 12-ти февруари в Тексас. Срещата между двамата ще бъде реванш.

В края на 2019 година Адесаня шокира Уитакър с нокаут във втория рунд и му отне титлата. Израел вече я защити 3 пъти, но миналата година се раздели със своя непобеден статут. Той падна от Ян Благович с решение в полутежка категория.

За последно Адесаня се справи с Марвин Ветори и в средна категория все още е непобеден. Този път Робърт твърди, че ще спечели, но Адесаня не е убеден в това. Ето какво е мнението на Адесаня за битката следващия уикенд:

Последния път беше неговото его и аз го казах в битката. Тогава казах, че Робърт действа извън стила си, а също така казах, че не е себе си. Хората продължаваха да казват какъв добър човек е, но повярвайте ми, че не е такъв. Не виждате това зад кулисите. И сега той призна, че егото е това, което го е надвило. 

Аз му го казах и трябваше да ме послуша! Какво друго може да каже? Той каза след битката, че това е най-доброто, което е чувствал някога, не забравям това. Ако успее да стане по-добър, ще трябва отново да донесе най-доброто и аз ще го победя отново. 

Той не може да стои с мен в стойка, така че знам, че ще бъде принуден да се бори. Последния път той каза, че Келвин Гастелъм е показал плана как да победи Адесаня, а сега казва, че Ян показал плана. 

Уитакър трябва да напише свой собствен план. Ако иска да копира нечия друга работа, тогава непременно да опита, защото последният път явно добре му се получи в битката ни.


Ще успее ли Адесаня пак да победи ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес