Зареждане

Уинкълджон: Нгану мята тухли, но Джоунс е по-умен

Уинкълджон: Нгану мята тухли, но Джоунс е по-умен
Публикувано на: Юни 7, 2020 в 08:05 ч
Майк Уинкълджон, който е треньор в Jackson Wink MMA Academy смята, че Джон Джоунс ще остане в тежка категория, ако дебютира срещу Франсис Нгану. Миналия месец шампиона в полутежка категория започна да говори за бой с Нгану и двамата се съгласиха за среща. За съжаление всичко се разпадна, след като Дейна Уайт сподели, че Джоунс искал 30 милиона за срещата си с "The Predator".

В своя акаунт в социалните мрежи "Bones" опроверга тези твърдения и обяви, че сдава титлата си. Нещата не изглеждат добре между двете страни, но Уинкълджон е оптимист и вярва, че всичко може да се уреди и да видим бой с Нгану. Ето какво сподели Майк за такава среща в тежка категория:


Джон иска да се бие с Нгану и иска да му платят. Искам това, което Джоунс иска и когато той се бие, то аз съм част от неговия екип. Ако Джон иска това, то тогава аз ще го тренирам всеки ден, за да спечели битката. Мисля, че Джон ще спечели тази среща с Нгану. Той е по-умен и ние знаем какво може. Джоунс е страхотен в това, което прави. Да се надяваме, че Нгану няма да му вкара един от ударите си. 

Джон е по-добър в клинча, борбата и играта с крака. В стойка Нгану мята тухли, но Джоунс е по-интелигентен. Той ще се справи и ще излезе победител. Мисля, че такава битка ще сложи началото на неговия престои при тежките. Той ще остане в тежка категория, но може да слиза и в полутежка, ако е за много пари. Веднъж, след като качи килограми, то той ще остане при тежките. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес