Зареждане

UFC ветеранът Cub Swanson не се връзва на оправданията със замърсените хранителни добавки

UFC ветеранът Cub Swanson не се връзва на оправданията със замърсените хранителни добавки
Публикувано на: Август 3, 2018 в 10:26 ч
UFC ветеранът Cub Swanson е вече 15 години в ММА, като дори има и сериозна история в World Extreme Cagefighting.

И тъй като се е бил с най-добрите, включително Jose Aldo, Frankie Edgar и Brian Ortega, той може да различи чистия атлет от назобания.

"Подкрепям USADA. Прекарах много време състезавайки се в компанията преди да се правят сериозни допинг тестове и сякаш не съм особен фен на това. Мислех си дали искам да се бия с хора, които мамят. Не ми харесваше идеята и затова съм щастлив, че подписах отново с UFC, където спортът е чист."

И въпреки че не е на 100 процента чист, със сигурност нещата са доста по-добре от времето, когато TRT беше легален и се ползваше из UFC. Имайки това предвид, 34-годишният Swanson вярва, че оправданието със замърсените добавки е неоснователно.

"Трудно ми е да повярвам на много от тези оправдания. Трябва да сме над тези неща. Треньорът ни Sam Calavitta проверява всичко, което приемаме като добавка. Всичко в отбора се знае, играем открито. И затова съм уверен всеки път като ме тестват. Знам, че всичко е наред и съм чист."

Swanson (25-9) ще се опита да се измъкне от серията от две поредни загуби, когато се изправи срещу бразилеца Renato Moicano на UFC 227, което ще се проведе идния уикенд в Лос Анджелис.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес