Зареждане

UFC уволниха легендите Овърийм и дос Сантос

UFC уволниха легендите Овърийм и дос Сантос
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Най-голямата ММА организация в света / UFC / се разделиха с двама легендарни бойци от тежка категория. Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос вече не са част от листата им с атлети.

Организацията обновиха своята ранглиста, в която имената на Овърийм и дос Сантос липсват, с което показаха, че повече нямат нужда от услугите им. Двете легенди са част от огромната чистка, която UFC направиха в последните няколко месеца.

Алистър и Жуниор вече са в залеза на своите кариери и уволнението им от UFC не е нещо неочаквано. В края на 2015 година Овърийм и дос Сантос премериха сили в клетката на UFC. В срещата им Алистър успя да победи с нокаут във втория рунд.

Алистър е сред най-големите легенди в бойните спортове. Той записа рекорд 47-19-1 в ММА и в началото на миналия месец загуби от Александър Волков с нокаут. Това уби мечтата му за последен шанс за титлата в UFC.

Не е ясно дали Овърийм ще продължи кариерата си или ще реши да се оттегли от ММА, за което загатваше в последните седмици. 40-годишния ветеран е единственият боец, който държи едновременно титли в ММА и кикбокса.

 Жуниор от своя страна е бивш шампион на UFC в тежка категория. Той записа 21-9 в ММА и се намира в серия от 4 поредни загуби с нокаут. В края на миналата година той загуби с нокаут от Гане. Дос Сантос ще бъде запомнен с бруталните си битки срещу Кейн Веласкес, както и победата над Стипе Миочич.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес