Зареждане

UFC ще дадат 3-ти шанс на Чимаев и Едуардс

UFC ще дадат 3-ти шанс на Чимаев и Едуардс
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Леон Едуардс се надяваше, че ще получи нов съперник на 20-ти януари, но плановете на UFC са други. Леон остана без съперник, след като Хамзат Чимаев се оттегли от битката им. Така срещата им от полусредна категория пропадна за 2-ри път.

Дейна Уайт разкри в интервю за "The Schmo", че ще даде 3-ти шанс за битка между Чимаев и Едуардс. Вероятно от UFC ще се опитат да ги сбият през февруари или март. Леон се надяваше на битка с Хорхе Масвидал, но неговите шефове имат друго на ум. Ето какво сподели Уайт за Чимаев:

Чимаев иска да се бие постоянно. Той е добър боец и никой не иска да се бие с него. Трудно е да му организираме битки. Всички питат защо той се оттегли. Причината беше COVID. Той е дивак, върна се в залата и опита да тренира, но дробовете му не реагират добре. 

Лекарарите искат той малко да почине. Те не му дават да тренира, но ще започне през някое време на януари. Ще преместим битката с Едуардс за друго събитие. 

С изваждането на Едуардс от главната битка на UFC Fight Night 185 от организацията слагат битката между Майкъл Киеса и Нийл Магни на върха и тя ще е новата главна среща.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес