Зареждане

UFC предложиха бой на Поарие и Макгрегър - Дъстин прие, Конър отказа

UFC предложиха бой на Поарие и Макгрегър - Дъстин прие, Конър отказа
Публикувано на: Октомври 1, 2020 в 02:00 ч
Преди няколко дни Конър Макгрегър оправи оферта към Дъстин Поарие и го предизвика на благотворителен ММА бой. Макгрегър обеща, че ще дари 500 000 долара за благотворителната организация на своя съперник и ще покрие неговите разходи. "The Notorious" иска битката да е в Ирландия, без да има кантар. Всъщност желанието на голямата звезда на UFC е да направят показно по правилата на ММА.

Дъстин веднага прие и феновете се развълнуваха, но явно двамата са забравили за UFC, които ги държат с договори. Дейна Уайт даде интервю и сподели, че предложил на двамата бойци да направят битка под банера на организацията. Той даже им изпратил оферти, а малко по-късно Поарие написа в социалните мрежи, че приема офертата.

Конър обяви, че се оттегля от ММА преди няколко месеца, но не е спрял да говори, че ще се бие. Той обяви, че ще се качи на ринга за боксова среща с Мани Пакиао, но не разкри повече информация. Макгрегър и Поарие се биха преди години в категория перо и Конър го нокаутира за по-малко от две минути. Няколко часа след отговора на Поарие, Конър сподели, че се придържа към офертата за показно в Дъблин, което ще бъде излъчвано безплатно. Явно голямата звезда на UFC е решил да им обяви война.

В своята последна битка Конър нокаутира Доналд Серони за 40 секунди през януари тази година. Поарие от своя страна победи Дан Хукър с решение през май.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес