Зареждане

UFC правят чудовищна чистка до края на годината

UFC правят чудовищна чистка до края на годината
Публикувано на: Декември 7, 2020 в 04:00 ч
Най-голямата ММА организация в света готвят най-голямата чистка на бойци в историята си. Преди няколко дни съвсем неочаквано стана ясно, че UFC се разделят с бившият претендент за титлата в средна категория Йоел Ромеро. Преди него от организацията се разделиха и с Андерсон Силва, което показа, че всеки боец в серия от загуби е застрашен от уволнение.

Вижте още - Жусие Формига: UFC ще освободят още 74 от бойците си​​​

Дейна Уайт сподели, че организацията има прекалено много бойци, а пандемията от COVID-19 ги удари тази година. В интервюто пред медиите след събитието в Лас Вегас Уайт разкри, че Ромеро е един от близо 60-те бойци, които ще бъдат освободени.

Вижте още - Съвсем неочаквано UFC се разделиха с Йоел Ромеро​​​

Преди няколко седмици Жусие Формига също беше освободен и разкри, че UFC планират да се разделят с над 70 от своите бойци. Явно това е било истина, която Уайт потвърди. Ето какво още каза Дейна:

Ще направим сериозна чистка до края на тази година. Вероятно ще се разделим с 60 от нашите бойци в следващите седмици. Йоел Ромеро загуби 4 от последните си 5 битки в клетката. Той вече е над 40-годишна възраст. Нашият лист с бойци е много надут в момента. 

Така че ще имаме някои големи съкращения пред края на годината. Освобождаването на Ромеро няма нищо общо с USADA. Преглеждаме бойците, а той вече е на 44 години и трябва да взимаме тези трудни решения. Ще видите още много имена, които ще бъдат освободени. 

Ще има ли още големи имена, които ще бъдат уволнени ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес