Зареждане

UFC обявиха няколко събития през май

UFC обявиха няколко събития през май
Публикувано на: Април 28, 2020 в 08:44 ч
UFC са сериозни в намеренията си да проведат няколко събития следващия месец и вече започнаха да работят по срещите за бойните карти. На 13-ти май ще видим Едсън Барбоса срещу Дан Иге в битка от категория перо. Едсън ще направи своя дебют и ще търси ново начало, след като е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 срещи в UFC. Иге от своя страна е в серия от 5 поредни победи и ще се опита да ги увеличи.

На 16-ти май ще видим Кристоф Жотко срещу Ерик Андерс в битка от средна категория. Двамата трябваше да се бият по-рано този месец, но събитието беше отменено. Андерс е с рекорд 13-4 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Жотко от своя страна е с рекорд 21-4 в ММА и също в серия от 2 поредни победи.

На 13-ти май отново в средна категория ще видим Марвин Ветори срещу Карл Роберсон. Битката им беше планирана за 25-ти април, но събитието беше отменено заради коронавируса. Ветори е с рекорд 14-4-1 и в серия от 2 поредни победи. Карл от своя страна е с рекорд 9-2 и също в серия от 2 поредни победи.

На 13-ти май ще видим битка в тежка категория между Андрей Арловски и Филипе Линс. Андрей е с рекорд 28-19-2 в ММА и печели само 1 от последните си 6 битки в клетката. Филипе от своя страна е с рекорд 14-3 в ММА и в серия от 4 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес