Зареждане

UFC обявиха нови битки за събитието в Оклахома

UFC обявиха нови битки за събитието в Оклахома
Публикувано на: Март 5, 2020 в 08:18 ч
От най-голямата ММА организация не спират да работят по своите бъдещи събития. UFC обявиха няколко нови битки, които ще бъдат част от бойната карта на събитието UFC Fight Night 174, което ще се проведе на 2-ри май в Оклахома.

В категория перо ще гледаме непобеденият Брейс Мичъл, който ще мери сили с Чарлз Роса. 25-годишния Мичъл е с рекорд 12-0 в ММА и е в серия от 3 поредни победи в UFC. Роса от своя страна е с рекорд 12-3 в ММА и записва статистика 3-3 в UFC. Миналата година той се завърна в клетката след дълго отсъствие и събмитна Мани Бермудез в 1-вия рунд.

Следващата битка също ще бъде в категория перо и ще изправи един срещу друг Раян Хал срещу Рикардо Ламас. В полутежка категория Девън Кларк ще премери сили срещу Алонсо Менифилд. Кларк е с рекорд 11-4 в ММА и наскоро преподписа с организацията. Той печели 3 от последните си 6 битки и идва след победа над Декуан Таунсенд, която записа миналия месец. Алонсо от своя страна все още няма загуба в ММА и държи рекорд 9-0 в клетката. Миналата година той направи дебют в UFC и спечели първите си две срещи с нокаут в 1-вия рунд.  





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес