Зареждане

UFC обявиха големи битки за бойния остров

UFC обявиха големи битки за бойния остров
Публикувано на: Юни 9, 2020 в 19:22 ч
Преди минути стана ясна локацията на бойния остров, където UFC ще провеждат своите събития. Този остров се намира в Дубай и миналата година на него Хабиб Нурмагомедов защити титлата си срещу Дъстин Поире. Остров Яс ще посрещне галавечерите на организацията на 11, 15, 18 и 25-ти юли. Дейна Уайт обяви новината, а големите битки започнаха да валят.

Вижте още - Официално: Бойния остров на UFC е в Абу Даби

На 11-ти юли в главната битка на UFC 251, Камару Усман ще брани титлата си срещу Гилбърт Бърнс. Усман е с рекрод 16-1 в ММА и няма загуба вече 7 години. Той е в серия от 15 поредни победи. Миналата година той свали от трона Тайрън Уудли, а в края на годината защити пояса с победа над Ковингтън. Бърнс от своя страна набра скорост и вече записа 2 победи през 2020 година. Гилбърт нокаутира Деймиън Мая през март, а миналия месец разпиля Тайрън Уудли и го победи с решение.

В същата вечер Александър Волкановски ще брани титлата си срещу бившият шампион Макс Холоуей. Волкановски e с рекорд 21-1 в ММА и няма загуба от 7 години. Той е в серия от 18 поредни победи и през декември миналата година доминира над Макс и го свали от трона в категория перо. Макс от своя страна е с рекорд 21-5 в ММА и печели само 1 от последните си 3 битки. Холоуей беше в серия от 14 поредни победи в категория перо, но загубата от Волкановски го спря. Сега той ще търси своето отмъщение.

И ако тези две битки не ви развълнуват, то от UFC добавят към бойната карта още една битка за титла. Пьотр Ян ще се бие срещу Хосе Алдо за вакантната титла в категория петел. Ян е с рекорд 14-1 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. В края на миналата година той нокаутира брутално Юрая Фейбър и сега получава този голям шанс. Алдо от своя страна е със статистика 28-6 в ММА и идва в серия от 2 поредни загуби. Той дебютира в категория петел през декември миналата година и загуби с раздвоено решение от Марлон Мораеш.

Бойния остров ще приеме и трилогията между Стипе Миочич и Даниел Кормие. Двамата ще мерят сили в главната битка на UFC 252, което ще се проведе на 15-ти август. Миочич е с рекорд 19-3 в ММА и в своята последна битка нокаутира Кормие, с което си върна титлата при тежките. Стипе печели 7 от последните си 8 битки в UFC.

Кормие от своя страна е с рекорд 22-2-1 в ММА и беше в серия от 7 поредни победи, преди да загуби титлата си от Миочич. Кормие водеше и щеше да спечели с решение, но Миочич го наказа с удари в тялото, с което успя да го нокаутира. Това ще бъде последна битка за "DC" в ММА.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес