Зареждане

UFC обявиха две битки за UFC Fight Night 172 през април

UFC обявиха две битки за UFC Fight Night 172 през април
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 07:40 ч
Най-голямата ММА организация в света обяви нови битки за едно от предстоящите си събития. На 11-ти април ще се проведе бойната вечер UFC Fight Night 172, но все още не е ясна локацията на събитието. Това обаче не им пречи да пълнят бойната карта с битки и организацията ще изправи един срещу друг в средна категория Алесио ди Чирико и Абу Азайтар. Другата битка, която ще се състои в тази вечер ще бъде в категоря петел при жените. Тя ще противопостави една срещу друга Джулия Авила и Керъл Роса.

Азайтар е с рекорд 14-2-1 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Той дебютира в UFC през юли 2018 година и победи с решение Витор Миранда. Мароканеца е аут вече повече от година заради контузии. Алесио от своя страна е с рекорд 12-4 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. В своята последна битка той загуби с решение от Махмуд Мурадов през септември тази година.

Роса е с рекорд 12-3 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. През август тази година тя направи успешен дебют в UFC и през октомври трябваше да се бие с Авила, но битката им пропадна. Джулия е с рекорд 7-1 в ММА и също е в серия от 3 поредни победи. Тя дебютира успешно в UFC през юли и ще даде всичко от себе си, за да продължи своя възход.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес