Зареждане

UFC Nashville: Stephen Thompson - Pettis е бърз, но аз съм по-бърз

UFC Nashville: Stephen Thompson - Pettis е бърз, но аз съм по-бърз
Публикувано на: Март 21, 2019 в 09:56 ч
Stephen Thompson влиза в клетката срещу Anthony Pettis този уикенд в главната битка на събитието в Тенеси. Thompson все още мечтае за титлата, но пътя към нея минава през Pettis, който няма да е лесен опонент. Stephen идва след загуба с решение от Darren Till, но битката им беше равностойна и той все още вярва, че бил ограбен от съдите. Всичко това е в миналото и той няма търпение да се върне на пътя на победата:



Търсех си битка и пробвах да си уредя такава с RDA и Lawler, но не се получи. Тогава си отворих телефона и видях, че Pettis ме предизвиква. Той нямаше предстояща битка и аз нямах, което ме накара да приема и си казах, че трябва да го направим. Pettis има име в ММА и е бивш шампион в лека категория. 

Двамата имаме доста сходни стилове и винаги съм му бил фен. Много хора го обичат. Битката ще бъде много интересна. Pettis има добър страйкинг, но моят е по-добър. Той е доста бърз, но аз съм по-бърз. Той няма да успее да ме свали на земята. Хората искат нокаут и аз ще им го дам. Този уикенд ще видите нокаут.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес