Зареждане

UFC искали да направят нова размяна с ONE Championship

UFC искали да направят нова размяна с ONE Championship
Публикувано на: Април 29, 2022 в 02:00 ч
Бившият боец на UFC и настоящ шампион на ONE в тежка категория Аржан Бхулар сподели интересна новина.

35-годишният индиец разкри, че от UFC искали да си го върнат и предлагали Хенри Сехудо. Преди няколко години UFC и ONE направиха размяна. Дейна Уайт даде легендата Деметиус Джонсън, а от ONE им дадоха своя шампион Бен Аскрен.

За съжаление Аскрен не оправда големите очаквания и стана най-бързо нокаутираният боец в историята нa UFC. Аржан смята, че Аскрен не показал на какво са способни убийците от азиатската лига.

Бхулар се раздели с UFC през 2019 година, след като записа 3 победи и 1 загуба при тях. Той е с рекорд 11-1 в ММА и е в серия от 4 поредни победи.

"Хенри Сехудо искаше да дойде при нас в ONE Championship. Той искаше да го разменят с мен. Това е истината. Сехудо не успяваше да се разбере с UFC. Това стигна до високите етажи в UFC и от организацията се интерсуваха за размяна. Мисля, че това щеше да е нещо огромно. 

Познавам Чатри от ONE, както и Дейна от UFC. Бен Аскрен не показа как бойците от ONE могат да се бият. Аскрен беше в пенсия и имаше проблеми с бедрото. Те направиха тази сделка, защото взеха Джонсън, който е легенда. Ние имаме страхотни шампиони. Не знам дали това ще се случи в бъдеще. 

Дали ще говоря за това ? Абсолютно! Аз искам да се бия с най-добрите. Ако се заговори пак за нещо такова, то аз мисля, че ONE е по-добро от това, което Аскрен показа. 

Джонсън дойде и загуби. Алварес загуби, а Норкткът беше потрошен. Има убийци в ONE. Мисля, че Чатри иска да покаже това", сподели Бхулар пред Ариел Хелуани.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес