Зареждане

UFC дават нов шанс на Ортега и Корейското зомби

UFC дават нов шанс на Ортега и Корейското зомби
Публикувано на: Май 31, 2020 в 06:00 ч
Дейна Уайт потвърди, че организацията ще даде втори шанс за битка на Браян Ортега и Чан Сунг Юнг, който е по-известен като Корейското зомби. Двамата бойци трябваше да се бият миналата година в Бусан, но "T-City" се контузи и отпадна от боя. Франки Едгар се включи като смяна, а Чан успя да го нокаутира в първия рунд, с което навлезе в серия от 2 поредни победи.

Уайт планира да даде шанс за титлата в категория перо на този, който излезе победител от срещата. На UFC 248 Ортега си позволи да удари шамар на Джей Парк, който е мениджър на Сунг, а след това се извини, но Корейското зомби се закани, че ще го накаже. Сега ще има този шанс на някое от бъдещите събития в UFC. Чан е с рекорд 16-5 в UFC, от които 6-2 в UFC.

Всички негови битки под банера на UFC завършват с приключване. Ортега от своя страна е с рекорд 14-1-1 в ММА и в края на 2018 година загуби брутално от Макс Холоуей в битка за титлата. Браян получи сериозни щети и дълго време се възстановяваше. Общото между Ортега и Сунг е това, че и двамата пропиляха по 1 шанс за пояса в миналото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес