Зареждане

UFC чакат Conor McGregor да подпише за битка с Donald Cerrone

UFC чакат Conor McGregor да подпише за битка с Donald Cerrone
Публикувано на: Ноември 24, 2018 в 18:35 ч
Бившия боец на UFC, Brendan Schaub доста често си позволява да споделя новини около предстоящите битки на UFC и този път не е различен. В своето предаване Schaub сподели, че достоверни източници му казали, че UFC работят усилено за битка между Donald Cerrone и Conor McGregor, като към момента всичко е уредено, но McGregor трябва да подпише. Наскоро президентът на UFC, Dana White отрече, че ще има битка между двамата, но ако го познавате добре, то тогава трябва да знаете, че битката между двамата е почти сигурна:


Битката между Donald Cerrone и Conor McGregor е била предложена и в момента всичко е уредено, като се чака McGregor да подпише договора. Всичко зависи от него и от това дали иска да се бие срещу Cerrone. От достоверен източник, който е близо до ситуацията знам, че това е битката, която от UFC искат. Битката вече е почти готова и всички чакат McGregor. 

Когато Dana White ви каже, че нямат опоненти и битки за McGregor и Khabib, то вие не трябва да вярвате, защото гласят Tony срещу Khabib и McGregor срещу Cerrone. 



В момента Conor McGregor е наказан от Атлетическата комисия за неопределено време и следващия месец се изправят пред Атлетическата комисия. Conor и Khabib заедно трябва да присъстват на изслушването, но това не е задължително, защото ако се разберат с прокурорът, то хора от комисията споделиха, че няма да се стига до изслушване. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес