Зареждане

UFC боец спасил жена от зверски побой, но накрая му завели дело

UFC боец спасил жена от зверски побой, но накрая му завели дело
Публикувано на: Август 14, 2022 в 06:00 ч
Звездата на UFC в средна категория Махмуд Мурадов помогнал на жена, която била пребита като куче, но накрая се забъркал в проблеми.

Махмуд, който е родом от Узбекистан живее 11 години в Чехия. Той плащал своите данъци и бил примерен гражданин, но един инцидент му коства визата. Махмуд вече не може да влезе в Европа и това беше причината да се оттегли от битката си във Франция.

Сега Мурадов има нова битка и ще се бие с Кайо Борало през октомври в Абу Даби. Махмуд реши да разкаже историята, която му коства визата за Чехия. Понякога едно добро дело може да се окаже лошо и да те вкара в големи неприятности.

"Аз тук съм в Чехия, карам кола и виждам как един човек бие момиче. Спирам, разбирам се. Всички си минават! Беше 17:00 часа следобед. Той я биеше по-зле от куче. Намесих се, а той ме рита.

Знам, че мога да убивам. Спрях, избутах го и казах: „Какво правиш ?" Оглеждам тази жена, тя е възрастна. Не знам, тя е на 35-40 години. Мисля, че момчето беше на 32 години.

Казвам й: „Хайде да те вземем“. И той беше зад мен, а аз казах: „Не ме докосвай. Не идвай при мен". Тя казва, благодаря, носът й кърви, мисли, че го е счупил. Казвам му: „Ти нормален ли си? Така не се бият кучета“. 

Той казва: „Това е моята жена, ще правя с нея каквото си искам." Тя не е твоето куче, разбираш ли? И той ме нападна, а аз вече го изхвърлих с груба сила.

Той отново беше срещу мен и така се случи, че го ударих и го удуших малко. Той загуби съзнание. След това се съвзе и заедно с жената ми скочиха. Казах им да вървят по дяволите и си тръгнах.

Два дни по-късно чукат на вратата ми от криминална полиция. Намерили ме по номера на колата и казаха, че съм му счупил челюстта. Как се счупва челюст от шамар ?

Имах съдебен процес, спечелих този процес, наех адвокати. Дойдох в съда, а съдията е възрастен дядо. Той пита: „Знаеш ли, че ръцете ти са оръжие?“ Казах, че знам . 

Но аз не го докоснах, махнах му три пъти, показах му с пръст. Съдията каза: "Знаеш ли, че нямаш право?  Отговорих, че знам. Уважавам вашата страна, уважавам вашите закони, но там, откъдето съм, момичетата не се третират по този начин. 

Ние не бием кучета така. Съдията каза: „Да, много се радвам, че има хора като вас, видяхме на камерите, че над 30 човека минаха и не спряха. Този, който биеше жена си искаше пари от мен. 

Накрая спечелих делото и съдията пита дали искам да го съдя. Защото вече имах отворен бизнес, което е лошо за бъдещото ми местожителство. 

И аз заведох дело за клевета, спечелих и сега съм чист." сподели Мурадов в интервю за медиите в Чехия.

Мурадов може и да е чист, но явно този инцидент му коства визата. Вие ще помогнете ли, след като разбрахте какво се е случило на Махмуд ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес