Зареждане

UFC боец даде урок на смелчага, който имал рекорд 200-0 в уличните боеве

UFC боец даде урок на смелчага, който имал рекорд 200-0 в уличните боеве
Публикувано на: Юли 24, 2022 в 05:00 ч
Боецът на UFC в средна категория Крис Къртис се възползва от възможността да унижи местен траштолкър в Xtreme Couture в Лас Вегас. Къртис е един от най-горещите състезатели в средна категория в UFC. 

Toй е в серия от осем поредни победи и за последно победи Родолфо Виейра с решение в края на юни тази година. В настоящата епоха на социалните медии, има много фенове, които смятат, че имат всичко необходимо, за да се бият срещу някои от най-добрите бойци в UFC. 

След като местен уличен боец от Лас Вегас се свърза с треньора на Къртис, казвайки, че може да прави спаринг с някои от най-добрите бойци в Xtreme Couture, Къртис се наслади на преживяването, за да му даде суров вкус на реалността. 

Във видеото можете да чуете претендента в средна категория на UFC Шон Стрикланд да обяснява предисторията. 

Къртис се би с мъж, който твърдеше, че има рекорд от 200-0 в местни улични битки.", казва Стрикланд.

Къртис далеч не е първият UFC боец, който се изправя срещу тролове и улични бойци. Боецът на UFC в полусредна категория Кевин Холанд също премери сили с множество тролове, които го предизвикваха в социалните медии. 

Не е ясно дали неназованият мъж, самопровъзгласил се уличен боец ще се върне в залата за отмъщение, но Къртис изглежда готов да се изправи отново срещу него, ако се върне. Ето видеотo:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес