Зареждане

UFC 246: Петис срещу Ферейра - Превю

UFC 246: Петис срещу Ферейра - Превю
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 00:00 ч
Погледите на феновете са насочени към Конър Макгрегър, който този уикенд ще се бие срещу Доналд Серони във Вегас на UFC 246. В бойната карта на събитието обаче има и други битки, които са изключително интересни. Една от тях е в лека категория и ще противопостави бившият шампион Антъни Петис срещу опасен бразилец в лицето на Карлос Ферейра. Битката между тях ще бъде първа от главната карта на вечерта във Вегас.

Антъни е със статистика 22-9 в ММА и е далеч от най-добрите си години, но въпреки това все още е опасен съперник. Петис печели 4 от последните си 11 битки и идва след загуба с решение от Нейт Диаз. За последно в лека категория той загуби с нокаут от Тони Фъргюсън през 2018 година, а последната негова победа в лека категория е над Джим Милър през 2017 година.

Ферейра от своя страна е с рекорд 16-2 в ММА и се намира във възход. Той е в серия от 5 поредни победи и няма загуба вече близо 5 години. В своята последна битка той победи коравия руснак Маирбек Таисумов в Абу Даби през септември миналата година. Диего също като Петис е бивш шампион в лека категория и зрелището е гарантирано. Ето и превю преди срещата им, до която остават броени часове:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес