Зареждане

Удар! Легендата Mamed Khalidov е бесен и се завръща в ММА

Удар! Легендата Mamed Khalidov е бесен и се завръща в ММА
Публикувано на: Юли 8, 2019 в 13:00 ч
Легендарният бивш шампион Mamed Khalidov се завръща в ММА. Звездата на KSW имаше проблеми с властите, които преди няколко седмици го обвиниха, че участва в схеми с откраднати коли и го арестуваха. Днес бившият шампион в средна категория сподели, че се завръща в клетката, където му е мястото. Khalidov (34–6–2) се оттегли от ММА през декември 2018 година, когато отново загуби от Tomasz Narkun с решение в Полша.

През март миналта година Mamed беше близо до победа с нокаут над Narkun, но го изпусна и загуби със събмишън, което прекъсна неговата серия от 14 поредни победи и това беше първа загуба за него от 8 години. Мнозина го смятат за един от най-великите бойци, които са се били извън UFC и ето с какво изявление той се обърна към феновете си:


Когато дойдох тук преди 15 години, бях изпълнен с вяра и надежда и ми беше обещано само обучение. Намерих нов дом, семейство и фенове, които ме доведоха до това място в спорта, в което съм сега. Преди време се опитаха да ме лишат от гордост и достойнство, което е толкова важно за мен, основавайки аргументите си на базата на клевета от дискредитиран полицай и измамник, заслепен от желанието за отмъщение с неясни цели, които измамно експлоатираха моето доверие, и когато той беше заподозрян в множество престъпления, реши за моя сметка да подобри своето положение.  

Борих се за вас много години. За вас давах всичко в залата, всеки ден - всичко от себе си. Днес за вас решавам да се върна! Тези, които искаха да затворят Khalidov , сега могат да си починат. Аз ще вляза в клетката ... и мога да ви обещая едно нещо: по-силен от всякога, събуден от звуците на оръжие в собствения ми дом, по-опасен от всякога. Мрачен и осъден, ще бъда по-уверен от всякога. Вашите гласове ме крепят през последните 15 години. За вас ще се върна там, където принадлежа - в клетката ... ММА клетка.
Антитерористичната полиция нахлува в неговия дом и го арестува пред семейството му, което явно вбесява шампиона и той ще излива гнева си над своите опоненти в клетката.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес