Зареждане

Антитерористична полиция арестува бившият двоен шампион Mamed Khalidov

Антитерористична полиция арестува бившият двоен шампион Mamed Khalidov
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на KSW, Mamed Khalidov е бил арестуван в Полша във връзка с предполагаем нелегален внос на откраднати автомобили от Чешката република. Полските медии съобщиха, че 38-годишният Khalidov е бил арестуван в град Олщин, където той живее от служители на Службата за борба с тероризма в страната. В изявление на Националната прокуратура се казва:

 По заповед на прокурора от Силезийския клон на Отдела за организирана престъпност и корупция към Националната прокуратура в Катовице, служителите задържали Mamed Khalidov.

В хода на производството прокурорът от Силезийския клон на Отдела за организирана престъпност и корупция към Националната прокуратура в Катовице установи, че превозните средства са закупени в Чешката република.


Сред луксозните автомобили имало такива автомобили като Porsche Panamera, Range Rover Evoque, BMW M6, BMW Серия 7. Khalidov, който по едно време се смяташе за един от най-добрите бойци извън големите промоции в САЩ, се оттегли през миналия декември с рекорд от 34-6-2 след поредните две загуби от Tomasz Narkun. Прокурорите подозират, че той помагал да се фалшифицират документи на луксозни автомобили за група, която е наела Porsche, BMW и Range Rovers в чужбина и никога не ги е плащала. Докладите гласят, че чеченецът ще се изправи пред прокурор, преди да бъде взето решение за „превантивни мерки“. Ето и видео от ареста:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес