Зареждане

Уайт: Логично е Диаз да се бие с Джейк Пол

Уайт: Логично е Диаз да се бие с Джейк Пол
Публикувано на: Юни 22, 2022 в 08:37 ч
Дейна Уайт смята, че има потенциал в битка между Нейт Диаз и YouTube звездата Джейк Пол.

Президентът на UFC смята, че такъв двубой може да се случи и има смисъл. Уайт сподели коментара си относно ситуацията с Нейт Диаз и бъдещето му в Октагона.

Вижте също: Нейт Диаз иска битка с Джейк Пол

"Харесвам Нейт, но нека бъдем честни - той спечели 1 битка от последните си 5-6 боя. Случва се да се стигне до тази ситуация с бойци, които дълго време са били с нас и ние ги уважаваме и се грижим за тях. Така беше с Доналд Серони, Антъни Петис, а сега и Нейт Диаз. Ник Диаз също е с договор към нас. Така, че за да бъдем честни с всички се опитваме да направим най-доброто. Но Нейт Dиаз няма да се бие с Камару Усман.

Правим най-доброто, което можем. Не искаме да прецакваме никого и да показваме неуважение, но няма как да говорим за битка с Камару Усман. Нека говорим за Нейт Диаз. Нейт има 1 спечелена битка в последните 5 години, така че се опитваме да намерим най-доброто за него. Той наистина може би трябва да се бие с Джейк Пол. В този двубой има смисъл."

Диаз има още един оставащ двубой от договора си с UFC. 37-годишният боец агитира за последна битка или да бъде освободен.

Уайт сподели, че преговорите с Диаз винаги са сложни, но ще се опита да му намери двубой.

"Да се преговаря с Диаз е винаги много забавно и вълнуващо, така че ще видим. Не знам какво ще правим."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес