Зареждане

Уайт иска трилогия между Волкановски и Холоуей

Уайт иска трилогия между Волкановски и Холоуей
Публикувано на: Юли 29, 2020 в 08:40 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт иска трилогия между Александър Волкановски и Макс Холоуей, но не е сигурен дали Волкановски би приел, след като вече победи Макс два пъти.

Според мнозина обаче Макс беше по-добрият в последната им битка. Дори президентът на UFC сподели такова впечатление.

Волкановски успешно защити титлата си в категория перо срещу Холоуей при реванша им в UFC 251 в Абу Даби.

За разлика обаче от първата битка, Волкановски се изправи срещу доста проблеми и бе свален в първите два рунда. Той се справи добре в последните три рунда, но двубоят беше много оспорван и според някой Холоуей е направил нужното, за да заслужи победата.

 
"Келвин Катар тъкмо се би. Яир Родригез има насрочен двубой. 'Zombie' също има насрочен двубой. Ортега и Забит... всички имат битки в предстоящите месеци," каза Уайт. "Ще видим какво ще се случи. Може да дадем реванш на Макс - да се бие за трети път. Мисля, че всички биха се съгласили с това.

Сигурен съм обаче, че на Волкановски няма да му хареса тази идея. Той го победи вече два пъти. Не съм говорил с него за това. Но определено ще трябва. Ще видим какво ще се разберем."

Волкановски би казал, че нито медиите, нито феновете, нито президентът на UFC е съдия, а самите съдии са отсъдили битката в негова полза. Но в същото време като шампион той не бива да оставя никакво съмнение, че заслужава титлата.

Искате ли да видите трета битка между двамата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес