Зареждане

Уайт: Алдо е воин, който заслужава шанс за пояса

Уайт: Алдо е воин, който заслужава шанс за пояса
Публикувано на: Юни 21, 2020 в 07:00 ч
Легендарният бивш шампион в категория перо Хосе Алдо има шанс да стане шампион в още една категория. Той получи шанс за титлата в категория петел, въпреки че няма победа там. Алдо ще се бие срещу Пьотр Ян на 11-ти юли в Абу Даби за вакантната титла. Много хора не са доволни от това решение на UFC и критикуват организацията.

Дейна Уайт, който е президент на организацията не смята да обръща вниамние на критиците. Уайт смята, че Алдо заслужава този шанс, а тези, които не са съгласни, то тогава не трябва да гледат боя. Ето какво сподели още президента на UFC пред медиите:


Милиони пъти ви казах това, което мисля за битката между Алдо и Мораес. Много хора вярват, че Алдо спечели битката. Хосе е един от най-коравите бойци. Това е боецът, който Сехудо искаше. Как да му кажа, че няма да се бие за титлата, след като Сехудо се оттегли ? Ако не сте съгласни с това, че получи шанс, то тогава не гледайте битката. 

Алдо е при нас от дълго време и е воин. Да говорите, че той не заслужава - това е глупаво. Ще бъде огромно, ако той спечели втора титла. Така Хосе ще може да опровергае всички. Ако обаче той влезе в клетката и бъде доминиран от Ян, то тогава вие ще сте прави, а ние ще сме сгрешили. Знаете как е, случва се. 

Ще успее ли Алдо да спечели още 1 пояс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес