Зареждане

Tyron Woodley не мисли, че Colby Covington заслужава битка за титлата, но няма да откаже подобна среща

Tyron Woodley не мисли, че Colby Covington заслужава битка за титлата, но няма да откаже подобна среща
Публикувано на: Септември 10, 2018 в 09:35 ч


Кой е следващият противник на Tyron Woodley? Съдейки по неговите думи - когото харесат от UFC, дори и това да е 'срамът' Colby Covington.

Woodley надви Darren Till със събмишън във втория рунд от срещата им през изминалия уикенд, задържайки титлата си в полусредна категория. Covington трябваше да се бие срещу него в тази карта, тъй като той спечели временната титла на UFC 225 през юни. Covington обаче не беше готов заради операция на синусите.

Затова Woodley се изправи срещу Till и се справи успешно, а Colby изгуби временната си титла.

"Covington имаше шанс, но остави Darren Till да излезе вместо него и да отнесе тупаниците. Опита да се забави и да изчака по-голямо събитие, защото е лаком. Истината е, че ще се бия срещу всеки. Аз съм най-добрият в света и всеки, който се изправи срещу мен, ще бъде набит. Без значение дали това ще е Colby Covington, Kamaru Usman или Robert Whittaker. Ще се бия срещу всеки, когото харесат от UFC."

Usman беше готов да замества Woodley и Till през изминалия уикенд, ако нещо беше станало. Изглежда обаче на опашката е чак след Covington, който вече съобщи, че иска да предизвика Woodley на двубой на 3-ти ноември, когато ще се състои UFC 230 в Ню Йорк.



36-годишният Woodley не е казвал, че Covington е следващият, но и не отрече битката с него.

"Не казвам, че ще се бия с него, защото не мисля, че заслужава за момента. Имаше шанс, но избяга. Взе временната титла и се покри."

"Мисля, че той е срам за спорта и ако това е човекът, срещу когото ще се бия, в играта съм. Предстои да видим."

Що се отнася до времето, Woodley напусна Октагона след срешата с Till сравнително здрав. Като цяло, представянето му беше доминантно. T-Wood споделя, че е възможно да се бие през ноември, а от UFC все още нямат подготвена главна среща за събитието.

"Колкото повече се бия, толкова по-добър ставам. А колкото по-комфортно се чувствам, толкова по-уверен ставам. Искам да остана възможно най-активен. Ако искат да се бия през ноември, ще го направя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес