Зареждане

Tui Tuivasa иска да отмъсти на Brock Lesnar за Mark Hunt

Tui Tuivasa иска да отмъсти на Brock Lesnar за Mark Hunt
Публикувано на: Юни 22, 2018 в 08:30 ч

Кариерата на Tai Tuivasa в UFC започна очаквано добре - с победи в първите си три срещи в Октагона, като в това число влиза и сериозната победа срещу бившя шампион ANdrei Arlovski от UFC 225.

Австралиецът обаче не възнамерява да се спира - той дори мисли докато се изкачва в класацията, да отмъсти за добрия си приятел Mark Hunt.

Като за целта ще трябва да се изправи срещу Brock Lesnar, който е възможно по някое време да се върне в Октагона.

"Разбира се. Това е битка за пари. Тук съм за парите. Тук съм, за да е добре семейството ми, нали ме разбирате? Разбира се, че ще се бия с него. С тези пари, кой няма да иска да се бие с Lesnar? А и бих му отмъстил за Mark Hunt."

Lesnar надви Hunt на UFC 200 чрез съдийско решение, въпреки че победата в последствие беше отменена, тъй като Brock се провали на няколко допинг теста. И няма начин да убедите Tuvasa, че Lesnar не играе мръсно.

"Всеки знае, че се помпа - не е тайна това. И 10-годишните да ги питаш, пак ще ти кажат това. Очевидно е. Може би е един от най-големите човеци, на които съм попадал през живота си. Ако ми платят обаче, ще се бия с него."

Освен тази трудна битка обаче, Tai има и други варианти - той може да се изправи и срещу ветерана Alistair Overeem, който нокаутира Super Samoan на UFC 209.

"Има доста момчета, на които искам да отмъстя. Overeem е един от тях. Бях там, когато Overeem го нокаутира, така че мисля и за това като вариант."

Tui има светло бъдеще пред себе си - той е едва на 25 години, а вече се е прицелил към големи имена като Stipe Miocic, Fabricio Werdum и Curtis Blaydes.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес