Зареждане

Царукян за битката с Оливейра: Луда битка и моя победа с нокаут в първия рунд!

Царукян за битката с Оливейра: Луда битка и моя победа с нокаут в първия рунд!
Публикувано на: Април 12, 2024 в 02:00 ч
Арман Царукян даде своята прогноза за битката срещу Чарлз Оливейра на UFC 300 този уикенд. Според Царукян, битката с бразилеца ще завърши с технически нокаут в първи рунд в негова полза.

Арман е сред най-добрите в категорията и този шанс е огромен за него. Той мечтае да стигне до реванш за златото с Ислам Махачев, от когото загуби с решение в дебюта си за UFC. Сега той вярва, че се е подобрил и може да детронира дагестанеца. Пред него обаче стои Оливейра, който е бивш шампион и също е сред най-опасните в леката категория.

Царукян признава, че с Оливейра са завършени бойци. Той вярва, че ще спечели с технически нокаут в първия рунд:

"Това ще бъде луда битка, защото Оливейра познава борбата. Той знае джиу-джицу, знае как да удря изправен. Дори не знам какво ще направи по време на битката, а той прави същото като мен. Ако не улучи с ударите си в изправено положение, тогава ще отиде на борба. 

И при мен е същото, ако не се справя добре в стойка, ще го сваля. Това ще бъде битка, пълна с размени. Вълнувам се от тази битка и всеки, който познава ММА, ще я гледа. Ние сме завършени ММА бойци. Моята прогноза е технически нокаут в първия рунд в моя полза, разбира се.", сподели Царукян.

Ще успее ли Арман да нокаутира Оливейра ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес