Зареждане

Треньорът на Усик: Александър може да се бие както в MMA, така и в BKFC

Треньорът на Усик: Александър може да се бие както в MMA, така и в BKFC
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 14:00 ч
Александър Усик е готов да пробва себе си в нови посоки, след като победи Тайсън Фюри.

Светът на професионалния бокс наскоро наблюдаваше отблизо срещата между Александър Усик и Тайсън Фюри. Те се бориха за титлата абсолютен световен шампион. Сега всички колани са на рамото на Александър, който взе трудна победа. И веднага след това Усик изведнъж реши да смени професията си.

Има новина, че той ще се снима във филм и всички фенове очакват с нетърпение появата му на екраните. Но Александър реши да не спира дотук. Напоследък много бойци променят дисциплината, отивайки в съвсем различна посока. И сега Сергей Лапин, който е треньор на Усик, сподели неочаквано прозрение:

„Саша доказа, че е най-добрият боксьор на това поколение. След като изпрати Тайсън в пенсия, той може да обмисли варианти за представяне в други видове бойни изкуства. Той може лесно да се бие както в MMA, така и по правилата на BKFC. 

Само си представете Усик и Джон Джоунс да се борят за титлата на най-коравия човек на планетата. Или трета битка с Джошуа в клетката. Може би дори битка с Джейк Пол. Но тогава Саша ще трябва да се бие с една от ръцете си зад гърба, така че всичко да бъде честно и справедливо.", каза Лапин.

В момента Усик се готви за реванш с Тайсън Фюри, който ще се проведе през декември. Как би се справил Усик в ММА или в BKFC ? 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес