Зареждане

Треньорът на Оливейра: Махачев не заслужава шанс за титлата

Треньорът на Оливейра: Махачев не заслужава шанс за титлата
Публикувано на: Юни 28, 2022 в 01:00 ч
Диего Лима, треньор на бившият шампион на UFC в лека категория (до 70 кг) Чарлз Оливейра, смята, че Ислам Махачев не трябва да се бие за вакантната титла. Наскоро се появи слух, че Дейна Уайт и компания искат Махачев да се бие с Оливейра за златото през октомври в Абу Даби.

Със сигурност мюсюлманин ще оглави тази бойна карта, защото там те са популярни. Хабиб Нурмагомедов не спира да иска шанс за титлата за своя близък приятел. Уайт иска Махачев да се бие с Бенеил Дариуш, а вариантите пред Оливейра не са много.

Махачев и Дариуш най-много заслужават шанс за титлата, защото са в серии от победи. Лима смята, че Ислам не си е заслужил шанс и първо трябвало да се бие с боец от топ 5 на лека категория.

„Не искам да омаловажавам достойнствата на Махачев, той е чудовище. Адски боец, който се доказва както в стойка, така и на земята. Но с кого се бие ? 

Вижте през какво трябваше да премине Чарлз, за да се бори за титлата. Да, както всички останали... Фъргюсън не получи титла дори след 12 победи. Тогава защо Махачев ще го получи ?

Защо UFC не го изпробва ? Защо не му дадоха Чандлър? Или Гейджи ? Защо изобщо не му дадат един от първите 5 ? Чарлз трябваше да победи Фъргюсън, за да получи своя шанс“, каза Лима за Ag.Fight.

Оливейра иска да се бие с Конър Макгрегър, но все още няма яснота около завръщането на бившият двоен шампион.

Кой трябва да е опонент на Оливейра в шампионската битка ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес