Зареждане

Треньорът на McGregor все пак предпочита Nate Diaz

Треньорът на McGregor все пак предпочита Nate Diaz
Публикувано на: Юни 28, 2018 в 08:56 ч

John Kavanagh, главният треньор на Conor McGregor, разбира, че феновете искат да видят ирландеца да се изправи срещу Khabib Nurmagomedov в следващата си битка, но все пак предпочита McGregor отново да се бие с Nate Diaz. Идеята му е, че Diaz ще бъде по-интересно предизвикателство за ученика му.

"Nate Diaz е любимият ми противник, между другото. Ако трябваше да избирам следващия опонент, щях да посоча него. Осъзнавам, че феновете не го искат толкова, колкото Khabib, но аз бих предпочел McGregor да се изправи за реванш срещу Nate."

Kavanagh продължава, споделяйки, че Nate е по-голям и по-труден за нокаутиране, което би направило срещата по-интересна.

"Conor нокаутира наред, но с Nate среща трудности. Играе смело, побеждава, печели титли - забавно е, но не толкова. Nate Diaz е сериозно предизвикателство за него."

Колкото и налудничаво да звучи, може би Kavanagh има право - срещата с Khabib навярно ще бъде доминирана или в стойка от McGregor, или ще се играе предимно на земя и ще води Nurmagomedov. Стиловете на McGregor и Diaz обаче си приличат повече и могат да гарантират по-интересен двубой.

Първата загуба на McGregor от Nate Diaz дойде на UFC 196, като той обаче успя да си отмъсти на UFC 202. Ще бъде интересно да ги видим в трета среща, въпреки че и Khabib не може да бъде пренебрегнат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес