Зареждане

Треньорът на Конър: Трилогия с Диаз е кошмар

Треньорът на Конър: Трилогия с Диаз е кошмар
Публикувано на: Декември 8, 2021 в 07:35 ч
Конър Макгрегър все още се възстановява от травма на крака, но чака с нетърпение да се върне отново в клетката и то срещу емблематичен противник.

Треньорът на Конър, Джон Кавана сподели, че пред ирландеца има няколко възможности, като една от тях е трети двубой с Нейт Диаз.

"Честно казано трилогията с Нейт Диаз е много примамлива," сподели Кавана. "Но от този двубой направо сънувам кошмари. Нейт не спира да атакува, независимо дали е в трирундов или петрундов двубой. Така че това е интересна битка. Но и среща с Тони Фъргюсън също е вариант - така и не се срещнаха. Говореше за тяхна битка доста. А Тони има още какво да покаже. Той е много интересен страйкър и граплръ. Мисля, че и двамата са интересни персонажи за феновете."

Макгрегър и Диаз първоначално се срещнаха в UFC 196 през 2016-та. Диаз, който прие битката с кратко предизвестие, победи във втория рунд със събмишън. При реванша няколко месеца по-късно, Конър взе победа със съдийско решение.

Въпреки, че минаха над 5 години Макгрегър и Диаз така и не успяха да се срещнат за трети път, но пък не пропускат да се заяждат онлайн.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес