Зареждане

Треньорът на Гамро: Дъстин Порие и Матеуш са в страхотна форма

Треньорът на Гамро: Дъстин Порие и Матеуш са в страхотна форма
Публикувано на: Март 7, 2024 в 11:00 ч
Майк Браун, треньорът на Матеуш Гамро от залата АТТ, е много доволен от подготвителния период за следващата битка на поляка. Браун също вярва, че Матеуш значително е подобрил бойните си умения в изправено положение. Подготвяйки се за следващата си битка в UFC, Матеуш Гамро тренира в залата American Top Team във Флорида. 

Той беше и основният спаринг партньор на Дъстин Порие, който също се готвеше да се бие на UFC 299 във Флорида. Майк Браун, треньорът и на двамата бойци, не крие, че мъжете са си пасвали идеално в подготовката за битките им и благодарение на това нямаше нужда да търсят други спаринг партньори.

В интервю за TVP Sport, Майк Браун заяви:

"Двамата правиха спаринг много рундове, изтласквайки един друг до предела на възможностите си. И двамата бяха в страхотна форма, което го улесни. И не трябваше да избират спаринг партньори. Способността на Гамро да разпознава удари е невероятна. 

Сега той може да се изправи и да се бие с всеки от неговата категория. Разбира се, това е ММА, така че често използваме стойката, за да отворим възможности за тейкдаун. Първо обаче трябва да се чувствате удобно на краката си.", каза Браун.

На 9 март Гамро ще се изправи срещу Рафаел дос Аньос в октагона на UFC. Порие от своя страна ще се бие с Беноа Сен Дени.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес