Зареждане

Треньорът на Conor McGregor вярва, че ирландецът ще нокаутира Khabib

Треньорът на Conor McGregor вярва, че ирландецът ще нокаутира Khabib
Публикувано на: Август 7, 2018 в 19:13 ч
Треньорът по бокс на Conor McGregor, Owen Roddy беше гост в шоуто на Helwani и сподели, че ирландецът ще нокаутира Khabib Nurmagomedov в битката им на UFC 229. Roddy не знае в кой рунд, но е уверен, че McGregor ще победи:


Измина доста време от последната битка и ми липсва да виждам Conor в клетката. Нямам търпение той да влезе отново в октагона и това беше битката, която трябваше да се организира. Феновете я искаха и определено ще е интересно. 

Той винаги тренира и се развива в добра форма е и ще го видите. Сега трябва да направим план за битката и да измислим решение за играта на Khabib. 

Мисля, че в битките си Khabib доста често поема удари и това срещу McGregor не е добра идея. Гледал съм всичките му битки и той не може да се сравнява в стойка с Conor McGregor. В последната му битка с Al Iaquinta изглеждаше като аматьор в стойка, но ние ще очакваме агресивен борец в битката с Conor.

Убеден съм, че Conor ще успее да го удари и ако го направи или си нокаутиран или просто е въпрос на време да бъдеш нокаутиран. Khabib е опасен, но с точния план за игра ще го победим.

Ако Conor успее да го уцели в първия рунд всички ще свърши още в първия рунд. Веднага щом Conor удари брадичката на Khabib играта ще свърши и светлините му ще угаснат. Очаквам победа с нокаут за Conоr в първия или втория рунд.


Какво мислите за прогнозата на Owen Roddy ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес