Зареждане

Треньора на Волкановски: Топурия е добър страйкър и се възползва от късметлийски удар

Треньора на Волкановски: Топурия е добър страйкър и се възползва от късметлийски удар
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
Джо Лопес смята, че Илия Топурия просто се е възползвал от шанса си за късметлийски удар в UFC 298.

Александър Волкановски (26-4 MMA, 13-3 UFC) загуби титлата си в категория перо от Топурия (15-0 MMA, 7-0 UFC) с нокаут във втория рунд в главното събитие на UFC 298 в неделя.

И тримата съдии оцениха първия рунд в полза на Волкановски, а старши треньорът му смята, че той е започнал да поема контрола, преди да бъде хванат.

"Алекс преминаваше през игровия ни план, намираше дистанцията си и започваше да го удря", каза Лопес. "Бях разочарован от резултата, като знаех, че Алекс има много по-добри умения".

Лопес заяви, че са наясно с мощта, която Топурия има, но изглежда намекна, че това е всичко, за което трябва да се притесняват. Четири от последните шест победи на Топурия дойдоха с нокаут.

"Знаехме, че влизайки в този двубой, той има шанс за късметлийски удар - и той се възползва от този шанс", каза Лопес.

Бившият петкратен защитник на титлата Волкановски призова за незабавен реванш с Топурия, който пък предизвика Конър Макгрегър в речта си след боя. Топурия се отнасяше пренебрежително към повечето топ претенденти - включително върна нещата с Волкановски, но заяви, че би бил отворен за реванш, ако UFC го предложи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес