Зареждане

Трансджендър ще се изправи срещу мъж в Mr. Cage 34

Трансджендър ще се изправи срещу мъж в Mr. Cage 34
Публикувано на: Февруари 15, 2018 в 11:51 ч

Fallon Fox нашумя преди години, когато се биеше срещу жени, без да обяви официално, че е била преди мъж. Предполагаме сега пак ще настане някакъв фурор покрай друг трансджендър, но поне този път той ще се изправи срещу мъж.

21-годишният Anne Veriato е притежава джиуджицу умения и се състезава от 7-годишен. Той ще направи своя MMA дебют срещу Railson Paixao в Mr. Cage 34 на 10-ти март. Промоутърът на Mr. Cage, Samir Nadaf коментира предстоящия двубой:

"Той е феномен в джиуджицу и като го погледнете, всъщност е жена. Поискаха да им дам възможност. Съгласих се, но им казах, че щом е роден като мъж, ще трябва да се бие срещу друг мъж. Той изглежда това и искаше, съдейки по думите му."

Veriato също споделя:

"Редно е да се бия срещу мъже, дори не ми е минавало през ума да се изправям срещу жена, защото смятам, че съм прекалено добър. Мога да побеждавам въпреки хормоните. Единствено ще знам, че съм добър, ако побеждавам други мъже. Това ме кара да бъда щастлив и да тренирам повече. Не смятам, че е честно да се бия с жени."

Щом иска да се бие с други мъже, не виждаме причина да не му се даде възможност.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес