Зареждане

Този уикенд Антъни Петис ще стане свободен агент

Този уикенд Антъни Петис ще стане свободен агент
Публикувано на: Декември 18, 2020 в 08:50 ч
Този уикенд бившият шампион на UFC в лека категория Антъни Петис ще стане свободен. Това не е добре за него, защото в следващите две седмици от UFC ще се разделят с 60 от своите бойци. Вече видяхме как организацията освободи Йоел Ромеро, Антъни Джонсън, Андерсон Силва и още много от техните колеги. Никой няма гаранции, че ще остане в UFC, освен ако не е шампион или в голяма серия от победи.

В последните години Петис се представя колебливо в клетката и реди победи и загуби. В началото на месец май Антъни спря серия от 2 поредни загуби с победа над Доналд Серони. Този уикенд той ще се бие с Алекс Мороно в Лас Вегас и при загуба може да се прости с мястото си в UFC.

В последните 5 години Петис печели 5 и губи 8 от битките си в UFC. Не се знае дали ще го оставят в организацията, но той не се притеснява за своята позиция. Ето какво каза "Showtime" преди битката:

Битката този уикенд е последна от моя договор с UFC. Ние водим преговори. Не съм сигурен какво ще се случи. Моите хора се интересуват и задават въпроси за моето бъдеще. В момента се намирам в добро настроение и не искам да го замъглявам с мисли за моето бъдеще. 

Ако мисля за бъдещето, тогава няма да мога да се насладя на настоящето. Не се тревожа за това. Мисля, че това, което ще направя този уикенд ще определи моето бъдеще в UFC. Moите представяния в клетката диктуват моето бъдеще. 

Ще остане ли Петис в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес